Det tantriske parforhold - temaoversigtDette tema handler om det tantriske parforhold. Fra det etablerede par, som gerne vil have mere tantra, til det nystartede forhold, som er begyndt med tantra som formål. Her finder du personlige beretninger om de svære ting i processen, viden om bl.a. den tantriske kontrakt samt øvelser, der hjælper dig og parforholdet på sporet.
 

Viden om

Vi har et længere interview med Anne Sophie Jørgensen. Det handler både om, hvad der gør et parforhold tantrisk samt giver tips til tantra-singlen. Lyt med her:
Link:  

Viden om det tantriske parforhold
Det tantriske parforhold
Hvad er et tantrisk parforhold? Hvad kræver det, og hvad gør man? Vil man gerne have en proces baseret på sex, kærlighed og spiritualitet, er der vigtige input at finde her.
Kontrakten - det tantriske parforholds røde tråd
De bedste rammer omkring den tantriske proces skabes af en tydelig og præcis kontrakt. Lyder det uromantisk? Det er det også, men til gengæld er der masser af kærlighed.
Single-tantra
Det tantriske parforhold er der også, når det ikke er der. I hvert fald hvis det er det, man ønsker, for så kan mellemrummet bruges til forberedelse - hvilket i sig selv kan være en lærerig og udfordrende proces.
 


Sådan

Under "Sådan" finder du et interview med et par, som har bevæget sig fra et traditionelt kæresteforhold til et tantrisk parforhold. For dem var det tantraen, der for alvor fik forholdet til at fungere - selvom der skulle sluges nogle kameler undervejs.
Link:  

Sådan! Beretninger om tantriske parforhold
Måske vågner barnet!
Det tantriske parforhold kommer fra tid til anden under pres - f.eks. når man får et lille barn. Hvordan får man tid til sex - og hvad gør man, når man hellere vil sove? Bliv inspireret her.
"Det var tungt, når vi skulle have sex"
Parforholdet var gået død i seksualiteten. Ved fælles tantrisk hjælp fik de gang i den igen - men hov! "Hvem er jeg egentlig, når jeg ikke har modstand på sex?", måtte kvinden tænke. Læs mere om, hvad der kom ud af det.
Næste skridt var at flytte sammen
Dette par begyndte som "straight" tantrapar. Men det var faktisk, da de udvidede deres forhold til også at omfatte mere hverdag og almindelighed, at processsen for alvor tog fart.
 

 

Øvelser

Denne playlist er udvalgt til at sætte gang i en tantrisk dans, med eller uden partner.
Link:  

Du finder også en øvelse, som forbereder dig til arbejdet med kontrakt.
Link:  

Hvis du er en del af et etableret parforhold, får du her fem forslag til at få mere tantra på banen.
Link: