Fra kærester til "hardcore" tantra - podcast

Et par fortæller her om at gå fra “tantra light” til tantra. Altså fra et kæresteforhold, hvor de havde noget tantra sammen, til at være et "rigtigt" tantraforhold, hvor tantra er fundamentet og udgangspunktet: “Det, der gør, at alt det andet virker”.

Udfordringen var at konfrontere den positive tilknytning, de positive emotioner og “den der sammensmeltende, lyserøde indgang, man kan have til et parforhold” og stille spørgsmålet, hvad kan der være mere end det?

De valgte f.eks. at flytte fra hinanden og fokusere på tantra i en periode. Det lærte de meget af: At man skal ofre tid på hinanden og indøve en vis disciplin i samværet. Men også blive bedre til at bruge andre end blot sin partner til at vende sine ting med.


De har taget erfaringerne med ind i et forhold, hvor de nu bor sammen. De har opdaget, at de faktisk ikke har mistet noget af det, de altid har sat pris på.

I anden halvdel af interviewet fortæller de bl.a., hvad de kan opleve samt arbejde med i tantra. De fortæller f.eks. om at arbejde med noget, som ikke føles kommer fra dem selv, men fra det kollektive, f.eks. kollektive, negative billeder af kvinder.

Endelig får vi nogle overvejelser om, hvornår deres tantraforhold evt. slutter. De er enige om, at det kan slutte, og at det ikke nødvendigvis er en katastrofe.

Dette par har været sammen i 4 år.