Tantra og hverdag - temaoversigtTantra og hverdag. Pligterne kalder og døgnets 24 timer er fyldt op med praktiske gøremål. Næsten. Det kan i hvert fald være svært at få plads til seksualitet og samvær med partneren.

Det kan godt være. Men tantraens budskab er: gør det alligevel!

I langt de fleste par er der ingen tvivl om, at regelmæssig sex og anden energimæssig udveksling styrker kontakten, og gør begge gladere og mere tilfredse. Når det alligevel kan være svært, så skyldes det bl.a. det moderne menneskes svøbe: tiden. Vi er blevet rige på penge, men fattige på tid.

Prioriterings-presset

Det giver et pres på at prioritere. Hvad er absolut vigtigt lige nu? Hvad kan vente til lidt senere?

Her er der stor risiko for at tantraen ryger i kategorien "kan vente til senere". Især hvis man allerede har udført mange andre opgaver og funktioner gennem en lang dag. Det går bare ikke.

Hvis man på langt sigt vil nære sin tantriske proces, skal man passe den, ligesom man passer sine planter. Pasningen foregår ikke primært på tantrakurser og i de særlige højdepunktoplevelser, man kan have med partneren. Den foregår i hverdagen, på hverdagens præmisser og det er kun os selv, der er ansvarlige for, at det fungerer.

I dette tema får du som sædvanlig input om fakta, om personlige oplevelser og i form af konkrete øvelser.

Se oversigten over alle vores artikler i kategorierne Viden Om, Sådan, og Øvelser i listerne ovre til højre =>

"Viden om" er fakta-artikler, "Sådan" er personlige beretninger fra folk, der har oplevet emnet, og "Øvelser" er selvfølgelig øvelser, der kan hjælpe dig/jer til at arbejde med emnet.Artikel diskussion: