Energiarbejde kan føles som sex

Hans ego syntes ikke, hun var lækker, og hendes ego fandt ham vattet. Men der var mulighed for at mødes andre steder end i egoerne. Så fordi de bl.a. valgte at spørge meditationen, fik de noget igang og kom begge videre i deres liv.

Hun mærkede, at der på trods af den umiddelbare stemning mellem dem - eller mangel på samme - kunne være mulighed for tantra. At de kunne mødes energimæssigt. De var dog  ikke lige hinandens egoers førstevalg. Han var ikke tiltrukket af hende, og hun foretrækker forhold til mænd, hvor der er en god kontakt i bl.a. seksualiteten. Men de undersøgte alligevel ved hjælp af meditation, om der var basis for at indgå i et tantraforhold. Og det var der. De indledte et forhold, der varede nogle måneder, og som gav dem begge to erfaringer med tantra samt gjorde dem klogere.

Meditationen viste os, hvordan kontakten mellem os var lige nu, og den fungerede som en måde at få os på energimæssig bølgelængde, før vi gik videre med andre måder at arbejde energimæssigt på.

 

Den første overraskelse

“Vi sidder over for hinanden og mediterer på chakraerne, vores egne og den andens. Der ser vi, at der er god kontakt i harachakraerne”, fortæller hun. "Han blev faktisk overrasket, for han troede, hans tilstand i harachakraet var dårligere."

“Der opstod desuden en spontan cirkulation. Det føltes på en måde som om, harachakraerne påvirkede hinanden eller som om, der var åbnet en kanal mellem dem. 8-tals-cirkulationer er jo normalt noget, man prøver at etablere, men det kan således også opstå af sig selv”, husker hun.

Et overraskende potentiale

Han tændte ikke på hende. Det var ret provokerende for ham i det hele taget at skulle forholde sig til en kvinde, der ikke så ud, som han syntes, en kvinde skulle se ud, for at han kunne føle sig tiltrukket. Han havde ikke den der vandrette eller almindelige tænding, som han var vant til. Men han sagde ikke nej til at undersøge det.

Hun havde det omvendt sådan, at det egentlig ikke var egoet, der var problemet, men manglen på det, der rækker udover egoet: “Jeg har det nok mere sådan, at enten forholder mit ego sig neutralt, eller også har det modstand. Den der mere almindelige kvindelige forholden sig til mænd, ‘lækker røv, god steg, tænder på ham’ - den har jeg egentlig aldrig forstået, og samtidig har den ikke haft nogen betydning for mig. Men jeg har nok også følt mig hævet over den. Altså mindreværd camoufleret som mereværd”, fortæller hun og forestiller sig, at han derved nok fik en dobbelt vandret udfordring, fordi han ikke var tiltrukket af hende, og hun ikke så den slags ting i ham, som kvinder plejer.

De prøvede alligevel

På baggrund af de mere lodrette og energimæssige kontaktmuligheder, de bl.a. opdagede i meditation, aftalte de at indlede en mere fysisk tantrarelation, der skulle vare tre måneder - med mulighed for forlængelse.

“Vi mødtes ca. en gang ugentligt, mediterede hver gang og kombinerede det med healing og massage. Vi satte altid tid af til at tale om processen. Meditationen viste os, hvordan kontakten mellem os var, og den fungerede som en metode til at få os på energimæssig bølgelængde, før vi gik videre med andre måder at arbejde energimæssigt på”, fortæller hun.

Der var store udfordringer, bl. a. fordi det var svært for ham at tage skridtet til fysisk sex. Det var som om, håndbremsen var trukket kontinuerligt. Energien flød friere, når de havde aftalt at lave noget andet. Hun var samtidig provokeret af, at han både sagde ja til relationen og samtidig holdt så meget igen.

Man kunne mene, at sex var en mangel imellem dem, men faktisk kunne de i healing og massage efter meditation begge få en oplevelse i kroppen, ”som om de havde haft god sex”. Hun siger: “Måske kan man sige, at meditationen virkede som katalysator for den tantriske cirkulation mellem os”.

En smuk afslutning

Efter den aftalte periode på tre måneder evaluerede de forløbet. Det var tydeligt, at der skulle ændringer til i deres praksis, hvis de skulle fortsætte. Hun ønskede fysisk tantrisk sex som en mere integreret del. Han valgte at stoppe relationen.

“Vi afsluttede med en meditation, hvor vi sad over for hinanden i meditationsrummet på Tigerens Rede. Energien var høj, og det var kun os, som var der til den meditation. Der kom en hjertekontakt, hvor han også kunne mærke kærligheden. Så vi rundede relationen af med en dyb og smuk meditation”, fortæller hun.

“Jeg lærte noget om at sige ja… også i modvind. Og jeg lærte noget om, hvad der er vigtigt for mig i en tantrarelation. Jeg tror, han lærte noget om struktur og lodrethed i relationer”, afslutter hun.